Na Monumentima motori i glazba

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glazba i motori ponovno ce osvojiti Pulu od cetvrtka do nedjelje kada ce se na Monumentima održavati 16. Twin Horn Beach Party. Najavili su ga u utorak predsjednik i potpredsjednik Twin Horn MC-a Edi Ljubic i Mladen Brnic na konferenciji za novinare.

Ljubic kaže da je to najveci motosusret u Hrvatskoj i jedan od 10 najvecih u Europi, a ove ce godine glavna glazbena zvijezda biti Plava trava zaborava.

Prva vecer bit ce u znaku metala s dva tribute benda - Art Knockoutom koji izvodi pjesme Judas Priest te The Static koji odaju pocast Metallici.

Petak i subota bit ce više orijentirani prema bluesu, rocku i countryju, a sviraju pulski De Deus, Alen Brentini Band i slovenski blues rockeri Middle Finger. The Static ponovno nastupaju u subotu, za kada je planirana i svirka Plave trave zaborava, dugovjecnoga benda koji je prodao više od pola milijuna nosaca zvuka, a poznat je po country & western svirci. Nakon njih nastupa hard and heavy grupa Heat.

Povorka motorista krece u subotu u 16 sati s Monumenata te prolazi Creskom ulicom, 119. brigade, rivom, Flaciusovom, Dobrilinom, Laginjinom, Giardinima, Istarskom, 43. istarske divizije i Cestom prekomorskih brigada, pa državnom cestom broj 3 natrag na Monumente.

Na susretu ce biti i izložba oldtimera, igre u blatu, fotografiranje sa zmijama, a moci ce se probati i vožnja na zadnjak-mašini - simulatoru vožnje na zadnjem kotacu motocikla. Bit ce i tridesetak štandova te mjesta za tetoviranje. Nece izostati ni sexy show te odabir najljepše preradenog motocikla, a posebno atraktivan bit ce motociklisticki kaskaderski show koji ce izvesti Nino Šarin Paky iz Pakoštana, prvak Hrvatske u free styleu.

Ljubic kaže da imaju najave dolaska bikera iz Njemacke, Austrije, Madarske, Ceške, Poljske, a možda dodu i iz Rusije.

Za Monumente ce voziti brod iz gradske luke, ispod zgrade komande. U cetvrtak i petak vozi od 17 do 6 sati, a u subotu od podneva do nedjelje u 10 sati. Brod ce polaziti svakih 45 minuta, a mjesto ce biti oznaceno. U cetvrtak je ulaz besplatan, a u petak i subotu nece placati samo oni koji dodu motociklima. Posjetiteljima ce biti omoguceno i kampiranje.


Podijeli: Facebook Twiter