Na Medulinskoj rivijeri koncerti, folklor i gospel

 Novi plato u Medulinu idealan za glazbene večeri
Novi plato u Medulinu idealan za glazbene večeri

Nema dana da se u nekom od turis tičkih mjesta na Medulinskoj rivijeri nešto ne zbiva. Nakon sinoćnjeg Big game tuna partyja, kada su na medulinskoj rivi od najveće tune ulovljene toga dana pripremani carpaccio, tartar i steak, večeras će posjetitelje u Premanturi zabavljati popularni Koktelsi. Program Premantura Energy počinje u 21.30 sati na placi.

Sutra na Summer Partyju na medulinskoj rivi nastupa pulski Night Express band, od 20.30 sati, a u Pješčanoj Uvali na Folklornim večerima predstavit će se "Mendula" i klapa Škerac. Ljubitelje gospel glazbe u petak se trebaju uputiti u Banjole, gdje će na platou ispred aparthotela Del Mar nastupiti poznata grupa Ty le Blanc. Program počinje u 20.30 sati.

Prema podacima iz Turističke zajednice, na Medulinskoj rivijeri do 18. srpnja odmarale su se 26.724 osobe, što je šest posto više nego lani kada je na isti dan zabilježen 25.121 turist. Povećan je i broj noćenja - od 1. siječnja do 18. srpnja ostvareno je 904.586 noćenja ili četiri posto više nego u istom periodu prošle godine. (D. P.)



 


Podijeli: Facebook Twiter