Na Medulinskoj poginuo Puljanin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U teškoj prometnoj nesreci koja se u petak oko 22.15 sati dogodila na Medulinskoj cesti, u blizini sportskog aerodroma i breskvika, smrtno je stradao Alen Županic (35) iz Pule, vozeci opel corsu.

Prema prvim informacijama, vozac se kretao iz Pule u smjeru Medulina kada je u desnom zavoju, na samom skretanju za nekadašnji kamenolom, zbog neprilagodene brzine izgubio nadzor nad vozilom i izletio s kolnika udesno, pri cemu je corsa silovito udarila u stablo nekoliko metara izvan ceste.

Automobil je u stablo udario na predjelu vrata vozaca koja su se doslovce, zajedno s kolonom i pragom, uvukla u unutrašnjost automobila. Vozac je na mjestu preminuo, a njegovo su tijelo iz smrskane corse morali izvlaciti pulski vatrogasci.

U trenutku nesrece kolnik je bio vlažan. Osim pulske Prometne policije i vatrogasaca na mjesto nesrece izašla je istražna sutkinja pulskog Županijskog suda Sena Midžic Putigna i zamjenik Opcinskog državnog odvjetnika. Zbog ocevida dio Medulinske bio je zatvoren za sav promet od 22.50 do 00.35. sati, a promet se odvijao obilazno preko Škatara, odnosno preko Pomera.


Podijeli: Facebook Twiter