Na Marjanu napadnuta i japanska turistkinja?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Splitska policija provjerava prijavu Splićanke koja im je donijela pismo turistice u kojem piše da je protekli tjedan u Park šumi Marjan napao muškarac kojemu se jedva othrvala, doznaje se danas u splitsko-dalmatinskoj policiji.

"Imamo takvu prijavu, ali provjeravamo i utvrđujemo je li se događaj zbio i kada. Za sada ništa više ne možemo kazati. Osoba koja je pismo napisala izvan je granica Hrvatske pa nam i to otežava posao. Za sada ovaj slučaj ne povezujemo s ubojstvom meksičke turistice Selene Macedo na Marjanu", kazala je Ana Čepić iz splitske policije.

Kako se neslužbeno doznaje, mlada 26-godišnja turistica iz Japana koja je odsjela u privatnom smještaju u Splitu vlasnici apartmana ostavila je pismo na engleskom u kojem piše o napadu na Marjanu. U njemu je navela da ju je prilikom jutarnje šetnje Marjanom napao čudan stariji muškarac dok je fotografirala Split.

Vlasnica apartmana pismo je odnijela policiji koja sada provjerava sve u vezi s njim, a još uvijek ne želi izlaziti s preuranjenim izjavama dok dobro ne provjere o čemu se točno radi, i ima li uopće to pismo ikakve veze sa stravičnim ubojstvom Selene Macedo koje se dogodilo u kolovozu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter