Na male ekrane vraća se "Ples sa zvijezdama"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Popularni HRT-ov glazbeno-plesni show "Ples sa zvijezdama" na male se ekrane vraća 3. studenog, poručili su iz Službe za odnose s javnošću HRT-a. Pritom su istaknuli i kako nova sezona donosi brojne novitete.       Tako će ove sezone umjesto osam nastupati deset parova, a u finale umjesto dva ulaze tri najbolja.

Od subote 3. studenoga gledat ćemo Anu Begić i Hrvoja Kraševca, Niku Fleiss i Marka Hercega, Mirnu Medaković i Damira Horvatinčića, Barbaru Radulović i Roberta Schuberta, Blaženku Leib i Patrika Majcena. U borbu s njima ući će Davor Radolfi i Ana Herceg, Frano Domitrović i Ana Domišljanović, Saša Lozar i Marija Šantek, Darko Janeš i Marija Stošić te Niko Pulić i Tamara Despot. U igri su dakle glumice i glumci, voditeljice i voditelji, pjevači, naša bivša skijašica i automobilistički as. Dakako uz već znane plesačke majstore.

A kako je do nastupa ostalo nešto manje od mjesec dana, parovi su već započeli s pripremama. Niko Pulić kazao je kako mu je izazov okušati se na plesnom podiju.

- Glavni motiv mi je bio želja da naučim plesati, kao i dobro društvo. Ne opterećujem se plasmanom, ali dakako, kada se natječete, želite ići što dalje, rekao je Pulić.

- Ovo je jedinstvena prilika da se nauči plesati, često sam gledala plesne show emisije te odlučila sudjelovati. Nemam velikih očekivanja osim da što bolje uvježbam pokrete i nastupe, kazala je TV voditeljica Barbara  Radulović.

Bivša skijašica Nika Fleiss ne krije zadovoljstvo.

- Shvatila sam cijeli show ozbiljno i tako ću se pripremati. Ja sam strastvena plesačica privatno, ali ovo je nešto drugo, tako da ćemo vidjeti što će biti kad počne show. Probe su počele, nisu naporne, ali ja sam perfekcionist pa uvijek nastojim da sve ispadne najbolje, kazala je Fleiss.

S HRT-a podsjećaju i na to kako je "Ples sa zvijezdama" najgledaniji show kojega u prosjeku svake subote na HRT-u 1 pratilo preko pola milijuna gledatelja. (S. PAVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter