Na listi 47 posto žena i predstavnici manjina


Prilikom predstavljanja Liste koalicije IDS-HNS-HSU u Labinu istaknuto je kako ona nudi značajan udio mladih lica uz potporu nekoliko iskusnih stručnjaka koji su godinama aktivni u političkom životu grada. Glavni cilj svim kandidatima ove liste koju predvodi IDS jest osigurati djeci i mladima kvalitetno obrazovanje u Labinu, a istovremeno razvijati i poduzetništvo i inovativnost kako bi labinska mladost željela ostati u svome kraju. Lista ima i 47 posto zastupljenosti žena, kao i predstavnike manjina koji će jamčiti daljnji razvoj multikulturalizma u Labinu.

- Naša lista jamči Labinu stabilnost i dugoročni razvoj. Prije nekoliko dana pokazali smo naš program, a sad i sve kandidate koalicijske liste za Gradsko vijeće. Uvjeren sam kako i program i lista dokazuju da mislimo ozbiljno i da ćemo početi raditi prvi dan punom parom. Ja osobno i svi preostali kandidati dajemo svoju riječ da ćemo napraviti sve što možemo za ovaj grad. Želimo da naša djeca ovdje sretno i zadovoljno odgajaju svoju djecu – poručio je Valter Glavičić, nositelj zajedničke liste IDS-HNS-HSU i kandidat za gradonačelnika Labina.

Prva iza njega na listi je Federika Mohorović Čekada, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, slijede Eni Modrušan, Vesna Šćira-Knapić, Đulijano Kos, Alda Miletić, Paolo Brezac, Renata Kiršić, Ervin Mešanović, Dean Milevoj, Ivan Peršić, Nada Križanac, Alenka Verbanac, Karlo Paliska, Ivana Škopac, Dean Nestrović i Nino Bažon. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter