Na Kamik privremeni rotor

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako Istarski ipsilon stigne do srpnja do Pomera, predlažemo da se na tom raskrižju napravi privremeni kružni tok, kao što su napravili Vodnjanci kod Društvenog doma. Do 2012. ocekujemo i pravi rotor na Kamiku, istaknuo je Ratko Lorencin, medulinski vijecnik (SDP), na konferenciji za novinare.

Rotor je jedan od projekata koji ce se financirati prodajom gradevinskih parcela na podrucju urbanistickih planova Volme-Šcuza i Vinkuran Strane. Lorencin je dodao da stranka podržava prodaju opcinskog zemljišta, što pri izglasavanju proracuna nisu podržali Nezavisna lista Emila Jukopile i jedan IDS-ovac, ali pod uvjetom da se sredstva namjenski utroše u kapitalne projekte.

Osim što su podržali proracun, ciju ce realizaciju nadzirati, daju zeleno svjetlo i membranskom procistacu na Marleri jer, kako je rekao Lorencin, potrebe za tehnološkom vodom u opcini ima, od autokampova, zalijevanja javnih površina do buduceg golf resorta. Predsjednik medulinskog SDP-a Damir Kauzlaric aktualizirao je Kaštijun istaknuvši da nisu zadovoljni što ce se otpad iz cijele Istre sakupljati na toj lokaciji, ali ih veseli što više nece biti neuredan i zarazan.

- Kaštijun je problem koji je netko davno propustio riješiti, a sad nam samo preostaje riješiti ga na najbezbolniji nacin, rekao je Damir Kauzlaric i naveo da stranka ostaje pri cvrstoj podršci Mirka Bijažica na celu komunalnog poduzeca Albanež. Spomenuo je i raskid suradnje Nezavisne liste Emila Jukopile i IDS-a ocijenivši ga konfuznim, a opcoj politickoj nakaradnosti, kako je rekao, doprinosi i poplava nezavisnih listi, koje, kako je kazao, ni same ne znaju od koga su nezavisne.

Projekt "Otvorena vrata SDP-a" najavio je Dubravko Stanko, dopredsjednik medulinskog SDP-a, i pozvao sve zainteresirane da se ukljuce u rad stranke te sve informacije potraže na web stranici medulinskog SDP-a, koja ce se uskoro aktivirati.


Podijeli: Facebook Twiter