Na jednom mjestu sve o organizaciji vjenčanja

Manifestacija se održava 5. i 6. ožujka u Hotelu Eden
Manifestacija se održava 5. i 6. ožujka u Hotelu Eden

Drugu godinu za redom rovinjski su se obrtnici udružili oko projekta "La piccola sposa", čiji je osnovni cilj pomoći budućim supružnicima da na jednom mjestu, i to slikom i riječju, dobiju sve potrebne informacije oko organizacije svog najljepšeg dana - dana vjenčanja. S obzirom na prošlogodišnji uspjeh prezentacije na kojoj se moglo vidjeti i doživjeti sve od dekoracije stola, raskošnih cvjetnih aranžmana, preko frizura i make upa do nakita i vjenčanica, ne čudi da je druga edicija pojačana većim brojem izlagača te još atraktivnijim mjestom prezentacijske ponude.

- Cilj prezentacije je da se na najbolji moguć način promovira prvenstveno rovinjski obrtnički rad, njegova kvaliteta i maštovitost, ali i svjetski trendovi kao i brojne pogodnosti za kupce vezane uz organizaciju vjenčanja. Ove nas godine surađuje čak 18, pet više nego lani, i svaki je majstor svog zanata, neovisno je li riječ o fotografu, slastičaru, cvjećaru, krojaču, frizeru, vizažistu, dekorateru, jer svi se trudimo da taj poseban dan za bračne parove učinimo nezaboravnim, ali i što manje stresnim, kaže Valentina Oroshi, jedna od pokretačica ideje "La piccola sposa".

Suorganizator Elvis Bjelonić ističe da se ove godine odazvalo 18 izlagača, a manifestacija, koja će trajati dva umjesto jednog dana (5. i 6. ožujka) u Hotelu Eden, pojačana je i modnom revijom vjenčanica. Ovogodišnju će ediciju pratiti i određeni bonusi, atraktivne igre i nagrade koje klijentima spremaju rovinjski obrtnici. (N. ORLOVIĆ RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter