Na jednom mjestu o projektima, aktivnostima i izdvajanjima Grada


Od danas gradska uprava počinje s podjelom brošure koja objedinjuje sve najvažnije projekte Grada Pule u 2016. godini, a koja će Puljanima biti podijeljena na kućne adrese. Tiskana je u 23 tisuće primjeraka. U brošuri su na jednom mjestu predstavljeni realizirani projekti, aktivnosti i izdvajanja Grada kojima se doprinijelo ljepšem i ugodnijem životu u gradu.

Jedna od najproduktivnijih godina

- Riječ je o već tradicionalnom načinu transparentne prezentacije rada gradske uprave samim građanima, što kontinuirano potvrđuju i brojna nezavisna istraživanja. Ovdje se ističu objava posebnog vodiča Proračun u malom, web stranica www.proracun.pula.hr, aplikacija e-Proračun, organiziranje tribina po svim gradskim mjesnim odborima, komunikacija putem društvenih mreža, podjela letaka o svim značajnim aktivnostima grada i gradskih trgovačkih društava i ostalo, što u konačnici Pulu već godinama svrstava među najtransparentnije gradove u Hrvatskoj, navode iz gradske uprave.

U ovogodišnjoj brošuri nalaze se tako informacije o uređenju Trga kralja Tomislava na Verudi, jednom od najznačajnijih kapitalnih projekata koji su započeli u prošloj godini i čija se realizacija bliži kraju. Također, u brošuri se ističe i izgradnja prvog javnog gradskog bazena u Puli za čiju je realizaciju krajem prošle godine ishodovana građevinska dozvola za gradnju.

- Da je riječ o jednoj od najproduktivnijih godina, pokazuje i činjenica da je izgrađeno multifunkcionalno igralište u Vadebeku, prvi skate park u dvorištu Društvenog centra Rojc te da je uređena plaža na Hidrobazi, koja je prilagođena osobama s invaliditetom. (G. ROJNIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter