Na izložbi hrane i pića "Histria 2014" 170 izlagača

Detalj s lanjske izložbe (Arhiva)
Detalj s lanjske izložbe (Arhiva)

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Pula 21. izložba hrane i pića "Histria 2014." održat će se idućeg tjedna, od 6. do 8. veljače u Domu hrvatskih branitelja.

Na izložbi će se predstaviti tvrtke, obrti i poljoprivredna gospodarstva koja se bave proizvodnjom i prodajom hrane, alkoholnih i bezalkoholnih pića, ambalaže te tekstila za ugostiteljstvo.

Također, predstavljaju se i subjekti koji se bave turističkom djelatnošću (restorani, hoteli, agroturizmi), nosioci oznaka Eko proizvod, Hrvatska kvaliteta, Izvorno hrvatsko, Otočni proizvod kao i ostali subjekti čiji se proizvodi uklapaju u izložbu.

Na ovogodišnjoj izložbi nastupit će gotovo 170 izlagača iz cijele Hrvatske s tim da je i ove godine naglasak izložbe na proizvodima koji su nositelji različitih oznaka kvalitete te novim proizvodima na tržištu.

Histria je, kako navode organizatori, prilika za kušanje i kupovinu novih proizvoda na tržištu i proizvoda označenim znakovima kvalitete. Izložba je prodajnog karaktera te će se na njoj direktno nuditi proizvodi tvrtki, obrta i poljoprivrednih gospodarstava. Program izložbe upotpunjen je stručnim predavanjima i prezentacijama te Poslovnim klubom - umrežavanjem potencijalnih poslovnih partnera. (B. PETROVIĆ)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter