Na Ipsilonu poginuo Zagrepcanin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U teškoj prometnoj nesreci na Istarskom ipsilonu u petak oko 18 sati poginuo je vozac, 29-godišnji G. G. iz Zagreba, a dvoje putnika u njegovu vozilu zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Istražna sutkinja naložila je obdukciju tijela poginulog i vještacenje vozila renault clio. Istarski Ipsilon bio je zatvoren za sav promet od 18.20 do 23.15 sati radi ocevida i cišcenja kolnika.

Nesreca se dogodila kada je vozac clija na dionici nakon cvora Žminj u smjeru Pazina krenuo pretjecati vozilo ispred sebe te se bocno sudario s vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smjera. Njime je upravljao austrijski državljanin na privremenom radu u Hrvatskoj, 48-godišnji I. R. Clio je uslijed sudara poceo nekontrolirano krivudati cestom te je udario u zemljani nasip s desne strane kolnika, prevrnuo se nekoliko puta i zaustavio na kotacima.

Iz vozila je tijekom prevrtanja ispao vozac koji je na mjestu poginuo. U cliju su još bili 29-godišnja M. K. iz okolice Virovitice i 29-godišnji P. S. iz Zagreba koji su lakše ozlijedeni.

Policija je naglasila da su putnici u cliju bili vezani, a vozac nije.


Podijeli: Facebook Twiter