Na igralištu škole Centar otvoren Street workout park

Danijela Lazarić Zec: Rano otkrivanje znači uspješnije i lakše liječenje (N. LAZAREVIĆ)
Danijela Lazarić Zec: Rano otkrivanje znači uspješnije i lakše liječenje (N. LAZAREVIĆ)

U sklopu Fešte Staroga Grada, a u organizaciji Društva za sportsku rekreaciju Stari Grad, Udruge mladih Stari Grad i Mjesnog odbora Stari Grad, u subotu se navečer na igralištu Osnovne škole Centar održao prigodan "Sportsko-rekreativni program" kojim je i službeno otvoren takozvani "Street workout park" s novoopremljenim spravama za vježbanje.

Naime, neposredno uz sportsko igralište u Držićevoj ulici, koje je prošle godine uređeno i koriste ga, između ostalog Osnova škola Centar te Sportsko-rekreativno društvo Stari Grad postavljena je multifunkcionalna street workout sprava namijenjena vježbama snage i istezanja. Park se sastoji od više elemenata: vertikalnih i horizontalnih ljestava, trovisinskog i četverovisinskog vratila te sprave za sklekove. Radovi su se izvodili u sklopu programa Malih komunalnih akcija Mjesnog odbora Stari Grad.

Navečer je također odigran i 2. nogometni kup Staroga Grada u kojem su sudjelovale četiri momčadi: Stari Grad, Šijana, Veruda i Tone Peruško, a revijalne utakmice odigrale su ekipe Stari Grad klinci i Boksački klub Arena te Stari Grad veterani i Boksački klub Pula veterani. Okupljene, kojih nije bilo u velikom broju, zabavljali su "Prolaznici band". (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter