Na hladenju zbog tucnjave

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trojac koji je u nedjelju oko ponoci sudjelovao u brutalnoj tucnjavi na Forumu završio je u zatvoru. Potvrdio je to voditelj Odsjeka za izvještajnu analitiku i odnose s javnošcu Valter Opašic rekavši da je Prekršajni sud u Puli trojici sudionika tucnjave odredio zadržavanje u zatvoru od osam dana.

Policija je potvrdila da su u tucnjavi sudjelovali B.V. (28), N.O. (24) i V.?. (22) koji svi žive na podrucju puljštine. Motive okršaja kao i potvrdu o tome je su li mladici boravili u bistrou Nono gdje je svada prvotno pocela, nismo uspjeli dobiti.

Nakon narušavanja javnog reda i mira u subotu u disco clubu u Medulinu, 26-godišnji Medulinac M. K. priveden je u ponedjeljak u Istražni centar Županijskog suda u Puli zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda nizozemskom državljaninu 20-godišnjem J. S.. Kriminalistickim istraživanjem je policija utvrdila osnovanu sumnju da je u subotu 31. lipnja u ranim jutarnjim satima u disko klubu Summer Club u Medulinu teško ozlijedio Nizozemca.

Policija vec tri dana obavlja razgovore sa svjedocima dogadaja na plaži u Ližnjanu pored beach bara Adria u nedjelju oko 6 sati. Prema policijskom izvješcu, više osoba je fizicki napalo i lakše ozlijedilo 20-godišnjeg Erika Ž. i 23-godišnjeg Sandra Ž. iz Ližnjana.

Neslužbeno doznajemo da se radi o sinovima vlasnika bara. Nije poznato zašto su mladici napadnuti te koliko ih je osoba napalo, izvijestio je Valter Opašic, voditelj Odsjeka za izvještajnu analitiku i odnose s javnošcu PU istarske.


Podijeli: Facebook Twiter