Na GP Karasovići pokušali prokrijumčariti 24 kilograma droge

Ilustracija (Arhiva)
Ilustracija (Arhiva)

Prilikom ulazne granične kontrole na graničnom prijelazu Karasovići između Hrvatske i Crne Gore pregledom osobnog vozila talijanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljala 33-godišnja državljanka Albanije policijski djelatnici uočili su zavarene sanduke uz stražnji branik vozila u kojima su se nalazili omoti s oko 24 kilograma marihuane.

Temeljem sudskog naloga obavljena je pretraga vozila te je pronađeno 25 omota s ukupno 24,191 kilogram marihuane. U vozilu se nalazio i 41-godišnji državljanin Albanije koji je zajedno s 33-godišnjakinjom uhićen i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja priveden u pritvor PU dubrovačko-neretvanske.

Na izlaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Zaton Doli između BiH i Hrvatske pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 31-godišnji državljanin Bjelorusije.

Prilikom granične kontrole uz korištenje policijskog psa u vozilu je detektirana prisutnost opojne droge. Državljanin Bjelorusije je uhićen i doveden u PU dubrovačko-neretvansku na kriminalističko istraživanje, a u tijeku je detaljna pretraga vozila. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter