Na Fash!on liveu najpoznatija imena hrvatske modne scene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovogodišnji Plava laguna Croatia Open Umag koji će se održati od 14. do 23. srpnja, prvi put će u sklopu svog programa predstaviti "Fash!on Live", modno-glazbenu priču omiljenih domaćih dizajnera, Matije Vuice i modnog dvojca ELFS.

Projekt autorice Ivone Brnelić, u četvrtak 20. srpnja, točno u ponoć u Dance Arenu donosi multimedijalni koncept koji će couture high fashion kolekciju Matije Vuice i klupski, urbani dizajn ELFS-a na modnoj pisti spojiti s glazbom, plesom i teatrom. Live izvedbe Nikole Marijanovića, Danijele Večerinović uz pratnju Global Disca i plesne točke studija RiS Ivone Brnelić ovaj događaj izdvajaju od svega do sad viđenog.

"Fash!on live je jedinstveni show koji će publici modu predstaviti u slobodnom i zaigranom izričaju te im omogućiti da osjete energiju stvaralaštva dizajnera koji su dio ovog spektakla. Spoj mode, plesa, glazbe i teatra donijet će eksploziju emocija koja će oduševiti publiku. U projekt sam uključila neka od najjačih imena hrvatske modne scene, Matiju i ELFS-e, koje zaista nije potrebno posebno predstavljati. Htjela bih zahvaliti i cijelom svom kreativnom timu, fotografu Filipu Koludroviću, koreografima Eriku Bukovniku, Ivoni Čuturić i Adriani Blanuši Lošić na odličnom radu te vizažistima iz Profokus učilišta i stilistima frizura iz Perman salona koji su zaslužni za ovu fantastičnu kampanju", kazala je Ivona Brnelić, koreografkinja i dugogodišnja plesačica Tine Turner.

Modni duo ELFS, poznat po svojim urbanim i mladenačkim kreacijama, predstavit će ženstvenu cvjetnu ljetnu kolekciju te kolekciju kupaćih kostima s notom zaigranosti, dok Matija Vuica u kontrastnoj igri emocija ostaje vjerna svojim couture unikatnim haljinama.

"Dolazim na turnir prvi put i jako se veselim. Sretna sam jer naša modna scena napreduje i pomiče granice iz dana u dan te sam vrlo ponosna što sam dio ove uzbudljive priče. Za Umag pripremam puno iznenađenja, a osim novih uniformi za hostese, premijerno ću predstaviti i novu kolekciju Spring 2018. Bit će to večer za pamćenje", kazala je Matija Vuica.

I ELFS-ima će ovo biti prvo sudjelovanje na teniskom turniru, a bolju platformu za predstavljanje tamošnjoj publici nisu mogli poželjeti.

"Fash!on Live je projekt koji pršti kreativnošću i energijom, baš kao i naša nova ljetna kolekcija i kolekcija kupaćih kostima, te vjerujemo da će svi s njega otići sretniji i s novim životnim zanosom. Turnir u Umagu poznat je po dobroj atmosferi i drago nam je da ćemo joj ove godine i mi doprinijeti svojim dolaskom", kazali su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, izvrsni duo koji stoji iza branda ELFS.

Vizija Ivone Brnelić u kojoj je moda slobodna i zaigrana, praćena live glazbenim izvedbama i plesnim točkama, raskošni je modni spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter