Na Dunavu kod Iloka pronađeno tijelo muškarca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na Dunavu je pronađeno mrtvo tijelo muškarca koje su izvukli pripadnici HGSS-a i predali ga policiji, koja bi trebala utvrditi je li riječ o jednom od dvojice muškaraca koji su u petak nestali nakon prevrtanja čamca na Dunavu kod Iloka.

Iz HGSS-a su izvijestili kako su im jutros oko 10 sati ribolovci dojavili da su u jednoj uvali u Iloku primijetili tijelo.

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja odmah su se uputili ka tom mjestu udaljenom oko dva kilometra od područja na kojem se dogodila nesreća.

Po dolasku u uvalu spašavatelji su izvukli tijelo za sada nepoznatog muškarca na obalu i predali ga policiji.

U HGSS-u navode kako se potraga usmjerava na područje na kojem je pronađen muškarac, a u pomoć stižu i ronioci pa će se šire područje pretražiti s obale, iz čamca te ispod površine.

U petak malo prije ponoći na Dunavu kod odmorišta "Lovka" prevrnuo se čamac s devet osoba, pri čemu se utopila 29-godišnja Iločanka, dok se za 51-godišnjakom i 40-godišnjakom još traga. Do obale je uspjelo doplivati šest osoba, koje su odvezene u vukovarsku bolnicu.

Iz HGSS-a ističu kako je desetak njihovih članova iz vinkovačke stanice od jutros u 7 sati nastavilo tragati za dvojicom nestalih muškaraca, te da uz pomoć čamca pretražuju Dunav i obalu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter