Na Drosinu krenite prije gužvi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prijateljska nogometna utakmica izmedu Hrvatske i Estonije igra se danas na pulskom stadionu s pocetkom u 20.30 sati. Na dan utakmice u prodaji ce biti još oko 700 karata, a od 11 do 15 sati moci ce se kupiti na glavnoj blagajni na stadionu Aldo Drosina.

Zbog utakmice ce od 17 do 23 sata biti zatvorene za promet Ulica Marsovog polja, te dio Balotine ulice od križanja s Nazorovom do službenog ulaza u stadion.

Kako bi se izbjegle gužve, policija poziva one koji ce na utakmicu da na stadion ne krecu u posljednji trenutak. Vrata stadiona otvaraju se dva sata prije pocetka utakmice, dakle u 18.30 sati.

Na samom stadionu bit ce angažirano 125 redara i zaštitara koji ce na ulazu obavljati detaljan pregled gledatelja, koji se iz tog razloga mole za strpljenje.

Gledateljima je zabranjeno unošenje kišobrana i štapova za navijacke rekvizite, te se navijaci mole da na stadion donose iskljucivo nacionalna obilježja. Na stadion je dozvoljen unos navijackih transparenata maksimalne velicine 2x1 metar. Alkohol, droga, pirotehnika i maskiranje lica na bilo koji nacin je strogo zabranjeno i policija ce poduzeti sve mjere da ne dode do nikakvog incidenta.


Podijeli: Facebook Twiter