Na Dark 'O' Metal Festu nastupa 14 bendova

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon odlične posjećenosti na prošle godine, ove godine će se u Rijeci održati drugo izdanje Dark 'O' Metal Festa, i to ovog vikenda, u petak i subotu.

Nastupit će ukupno 14 metal i alter bendova iz Hrvatske i Slovenije, a najavljeni su i specijalni interaktivni sportski program, ekstremni zabavni sadržaj i druženje metal fanova s cijelog Balkana.

Festival se održava u samom centru Rijeke - u prostorima bivše tvornice papira "Hartera" koja je prošle godine u svom prikladno postindustrijskom okruženju ugostila oko 2000 ljubitelja žestoke glazbe.

Oba dana koncertni program počinje točno u 19 sati, a u petak nastupaju Mutilated Evilution, Mortal Divinity, Cut The Cord, Verted, Decomposing Entity, Dekadent i Monox. Subotnja večer donosi koncertne nastupe grupa Frozen Forest, Necrotik, Bolesno Grinje, Narednik Lobanja i Vod Smrti, Cold Snap, Ashes You Leave i God Scard.

Na terasi Hartere oba dana od 17 do 5 sati će biti "Glam Floor" koji vodi Muff-In, bubnjar legendarnog riječkog glam benda Sweet Thunder. Za glazbu će se brinuti i lokalni DJ-i JesteRi, koji će svoju playlistu prilagoditi i iz žestokog metala prijeći u najbolje hitove glam-hair metala, te organizatori ističu da je dobrodošao i takav imidž koji podrazumijeva natapirane kose, šminku, tajice… a u glazbenom izboru naći će se glazba sastava poput Motley Crue, Steel Panther, Poison, Twisted Sister, L.A. Guns, Bon Jovi, Skid Row i drugih.

Tijekom večeri na posebnim lokacijama između nastupa bendova održat će se i posebni Fire Show, a za subotu u 15 sati najavljen je NogoMETALNI turnir iliti svjetsko prvenstvo u metal nogometu.

Svi koji na Dark 'O' Metal Fest putuju vlakom, mogu ostvariti popust od 40 posto pri kupnji povratnih karata za sve destinacije udaljene više od 25 kilometara od Rijeke. (D. RAJIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter