Na crveno svi reagiraju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Crvena zraci optimizmom. Crvena je seksi. U crvenom cete biti zapaženi. Na crvenu svi reagiraju. Zato glasujem za crveno. Obavezno imajte na sebi nešto crveno i odmah cete se uklopiti u blagdansko raspoloženje. Ne moraju to biti neke posebno svecane krpice. Crveni može biti kaput koji ce nas vjerno pratiti u ove hladne zimske dane. Topli vuneni kaput iznad crvene haljine bez rukava (ali samo za jako dobro zagrijane prostore) i spremne ste za dizanje caše sa šampanjcem i cestitanja. Neka haljina bude što jednostavnijeg kroja. A možete posegnuti i za ljetnom haljinom koja ce, uz adekvatne dodatke, izvrsno izgledati kao svecana zimska toaleta. Dovoljni su komad upadljivog nakita (ne mora biti skup, ali neka bude blještav), štikle i tanje crne carape (ako ne volite nakit, neka carape budu sjajne).



Ženstveni crveni kostim bit ce takoder dobar odabir. Ispod kratkog strukiranog sakoa obucite samo rublje (ono može biti, primjerice, od crvene cipke i sjajnog satena). Zanimljive su i slojevite kombinacije crvenih krpica. Ispod uske pencil crvene suknje neka izviruje zlatna svilena podsuknja. Na to ide twin set - uska crvena majica dugih rukava i ona iznad na kopcanje. Da vam bude ugodno toplo, sve to dodatno ukrasite krupno pletenom vestom od kašmira i svilenih niti. Crvena može biti i dolcevita u kombinaciji vune i likre koja ce prianjati uz obline. Izvrsno ce izgledati uz crne ili crvene vunene hlace, ali i uz traperice. Dovoljan je pojas zlatne boje ili veliki broš, primjerice, u obliku snježne pahuljice za blagdanski štih.



Topli crveni džemper bez dugmadi koji se u struku veže vunenim pojasom dobro je rješenje za one zimogrozne ili za docek Nove godine u nekoj kolibi na snijegu. Ispod može biti neka lagana svilena bluza. Uz to bi dobro pristajala duga suknja od baršuna. Za one koji ne pate od previše glamura dobar izbor može biti i crvena majica s patentnim zatvaracem i kapuljacom.



Ako niste za crvenu od glave do pete, odlucite se samo za jednu stvarcicu u toj vatrenoj boji. Ako nosite naocale, može to biti i samo crveni okvir. Neka vas griju crvene rukavice. Ili neka jedini akcent boje budu crvene carape ili štikle. Crvena torbica osvježit ce svaku odjevnu kombinaciju. Ima vrlo maštovitih svecanih torbica (koje ne moraju biti skupe) i malih crvenih torbica koje su prošivene poput jorgana. Stvarno je cool torbica sacinjena od svilenih cvjetova u obliku ruže. I sami možete modernizirati staru crvenu torbicu tako da od vune, zlatnih niti ili kožnih traka ispletete cvjetove koje cete našiti ili zalijepiti na torbicu. Samo jedan crveni detalj mogu biti i beretka ili šal od crvenog perja. Ako vam se sve ovo cini previše, posegnite za crvenim ružem za usne. Neka i kap parfema bude iz crvene bocice.


Podijeli: Facebook Twiter