Na BG premijeri filma Angeline Jolie 12 gledatelja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Beogradskoj premijeri filma ''U zemlji krvi i meda'' hollywoodske filmske zvijezde Angeline Jolie u cetvrtak navecer nazocilo je svega 12 gledatelja, prenose u petak beogradski mediji isticuci da je troje od njih dvoranu napustilo prije završetka filma.

Sama projekcija filma, koji je u Srbiji došao na loš glas i prije nego je prikazan, protekla je uz povremena negodovanja, navodi se te se istice kako se dio srbijanske javnosti zalagao se za to da film ne bude prikazan u Srbiji kao i da je uoci premijere postojao strah da bi na projekciju mogli upasti i pripadnici desnicarskih organizacija.

Gledatelji koji su film pogledali do kraja uglavnom su negativno komentirali film, ocijenivši ga mucnim, surovim i jednostranim, dodaje se.

Na sarajevskoj premijeri sredinom veljace Angelina Jolie, odgovarajuci na novinarska pitanja, izjavila je da film "U zemlji krvi i meda", koji je ujedno njezin redateljski prvijenac, "apsolutno nije antisrpski", te da takve tvrdnje samo govore o tome koliko je regija još uvijek podijeljena.

Dodala je da je ipak bila iznenadena negativnim reagiranjima srpskih medija, podsjetivši kako su objavljene i potpuno lažne tvrdnje o njezinim navodnim politickim stajalištima. Izrazila je nadu da ce i gledateljstvo u Srbiji i Republici Srpskoj odluciti pogledati film i shvatiti da je rijec iskljucivo o umjetnosti. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter