Na bebi se pojavljuju citati iz Kurana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Objave se pojavljuju ponedjeljkom i petkom, stoje na koži tri dana, a u trenucima kada se ispisuju, Ali pati od vrlo visoke temperature i neprestano place", izjavili su roditelji, cije tvrdnje prenosi ruska agencija RIA. Majka tek devetomjesecnog djecaka Madina Jakubova je naglasila da se fenomen poceo dogadati odmah po Alijevu rodenju, i to nakon što mu se povukao hematom s brade.

"Najprije se na tom mjestu pojavila rijec Alah, a potom su se na raznim dijelovima tijela pocele ispisivati i molitve te recenice iz Kurana, kao i citati Alahovog poslanika Muhameda", ispricala je Madina, koja sa suprugom, Alijem i nešto starijom kcerkom živi u selu Krasno-Oktjabrskaja u Dagestanu.

"Neko je vrijeme obitelj šutjela o tome, no potom se pojavila poruka Pokažite ove znakove drugima'', dodala je majka. Naravno da nisu baš svi uvjereni da je u pitanju cudo, a u što vjeruje i lokalni imam Abdullah. Prva je medu skepticima glas podigla tamošnja lijecnica Ljudmila Luss, koja vjeruje da roditelji djecaka zlorabe dermografizam.

"Rijec je o oboljenju kože, odnosno o pojavi koja uglavnom nastaje grebanjem ili trljanjem odredene površine. Iritacijom nastaje crvenilo, a koža je na tom mjestu toliko osjetljiva da se po njoj može pisati", objasnila je.


Podijeli: Facebook Twiter