Muž Brittany Murphy naden mrtav

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kako javlja losandeleska policija, suprug preminule glumice Brittany Murphy, Simon Monjack, pronaden je mrtav u svojem domu na Hollywood Hillsu. Uzrok smrti još uvijek nije poznat.

'Naši su detektivi trenutacno na mjestu dogadaja i provode istragu. Kada saznamo prve detalje oko smrti, oni ce biti pušteni u javnost', izjavio je detektiv Lozano za L.A. Now.

U nedjelju oko devet sati navecer losandeleska vatrogasna postrojba primila je poziv upomoc, kako tvrdi glasnogovornik Brian Humphrey. Hitna je odmah pojurila na adresu s koje su dobili poziv, a pronašli su Monjackovo tijelo.

U studenom prošle godine i njegova je supruga pronadena mrtva u njihovom domu. Dugo se nagadalo o uzroku njezine smrti. Tako su kružile glasine da je preminula zbog konzumiranja raznih lijekova i poremecaja u prehrani, da bi na kraju obdukcija pokazala da je Brittany preminula od srcanog udara, koji je uslijedio nakon upale pluca i anemije.

Zanimljivo je da je samo dva tjedna prije njezine smrti Monjack završio u bolnici. Naime, kada se bracni par vratio iz Portorika, Simon je odmah s aerodroma prevezen u bolnicu jer je imao problema s disanjem.

Brittany je tada izjavila da je njezin suprug pretrpio napad astme, no doktori su posumnjali da se radi o necem puno ozbiljnijem pa su ga stavili pod stalnu medicinsku zaštitu.


Podijeli: Facebook Twiter