Muške košulje na ženski nacin

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Volite posudivati košulju svog decka? Iako vam je to veliki gušt, ove jeseni dizajneri i high street ducani u svojim ponudama imaju fenomenalne košulje inspirirane muškim modelima, a jedina razlika u cijeloj prici je što su dizajnirane posebno za žene.

One od najfinijeg pamuka uvijek su moderne, posebno ako u svom ormaru imate klasican bijeli i svijetlo plavi model, no sezona jesen/zima 2010./11. donijela je novost - košulje su izradene od divne svile.



Romantican i izuzetno ženstven materijal u kombinaciji sa muškim modelom daje spoj koji svi obožavamo! S jedne strane porucujete kako ste elegantna dama koja voli svecane i fine materijale, dok s druge strane odajete svoj ležeran i pomalo koketan stil.

Odlicna stvar kod svilenih košulja muškog modela je ta da fenomenalno izgleda uz vecinu garderobe. Zbog materijala je možete nositi na najobicnije traperice i visoke potpetice i automatski izgledate sredeno, dok ce s druge strane u kombinaciji sa poslovnim odijelom zbog svog modela smanjiti onaj klasican i pomalo dosadnjikav poslovni stil.

Naš je savjet da u svoje must have komade za sezonu jesen/zima 2010./11. obavezno uvrstite barem jednu svilenu košulju jer smo uvjereni da se necete skidati iz nje!


Podijeli: Facebook Twiter