Muške cipele za samosvjesne žene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kao što ste vec mogli primijetiti, svjetska modna scena preplavljena je tzv. oxfordicama ili boyfriend cipelama, a svoje pocasno mjesto našle su, izmedu ostalih, i u kolekcijama Marca Jacobsa i Christiana Louboutina. Do sada su bile posebno trendi one s visokom potpeticom, ali ovu sezonu naše umorne nožice vesele one bez njih!

Ovo prva toliko trendi niska cipela nakon dobro poznatih balerinki koja oduševljava jer se sad oxfordice mogu nositi za izlazak umjesto visokih potpetica. Dakle, ugodno i sa stilom!

Ako vas nisu dojmile obicne crne oxfordice, možete birati izmedu hrpe šarenih modela s razlicitim ukrasima. Ima ih plavih, ružicastih, šljokicastih, onih sa zakovicama, prugastih, lakiranih, crno bijelih, smedih… cak i onih s prsticima!

Pitate se, kako kombinirati odjecu s oxfordicama? Za casual look nosite ih s kardiganom i trapericama, ali možete jednako dobro kombinirati ih i s tajicama uz dodatak tunike s printom i boyfriend blejzera ili uz haljine i suknje s natkoljenicama. Odabir je, naravno, prepušten vama!

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter