Muškarac u središtu Slatine pištoljem ustrijelio drugog muškarca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nepoznati muškarac u četvrtak popodne u središtu Slatine pucnjima iz vatrenog oružja teško je ranio muškarca koji je sjedio u parkiranom vozilu. Ozlijeđeni je prevezen u bolnicu, a od zadobivenih ozljeda nekoliko sati kasnije je umro, izvijestili su lokalni mediji.

Napadač se do parkirališta kod Gradskog muzeja dovezao skuterom oko 14.30 sati i ispalio nekoliko hitaca u muškarca koji je sjedio u parkiranom automobilu. Prema neslužbenim informacijama mediji navode da je nakon pucnjave napadač uz automobil ostavio svoj skuter na kojem je bila i zaštitna kaciga, i otišao.

Očevici su pritrčali u pomoć ozlijeđenom muškarcu, a stigla je i Hitna pomoć koja ga je odvezla u bolnicu u Viroviticu. No, nekoliko sati kasnije umro je zbog težine ozljeda.

Večernji list neslužbeno doznaje da je ubijeni  43-godišnjak, a ubojica je 38-godišnjak, obojica iz Slatine.

Istragu vodi bjelovarsko Županijsko državno odvjetništvo, iz kojeg je medijima potvrđeno da je u Slatini pucano iz vatrenog oružja, no odbili su iznijeti druge informacije o tome slučaju. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje koje provodi odvjetništvo u suradnji s policijom. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter