Muškarac preminuo za volanom traktora

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sedamdesetpetogodišnji I. S. preminuo je u petak navecer od zatajenja srca za upravljacem traktora IMT na makadamskoj cesti kod mjesta Bubani, u blizini Rovinjskog Sela.

Prema rijecima Gordane Ostovic iz OKC-a PU istarske, policija je dojavu da je muškarac preminuo za volanom traktora zaprimila oko 19.45 sati, a osim policije i hitne medicinske pomoci intervenirali su i rovinjski vatrogasci.

Na tijelu nije bio tragova nasilja te je utvrdeno da je 75-godišnjak preminuo prirodnom smrcu. Vozac traktora najvjerojatnije se vracao svojoj kuci, buduci da je bio i prijavljen u mjestu Bubani.
   
Policija je najprije zaprimila dojavu da se dogodila prometna nesreca, odnosno da se traktor prevrnuo, medutim na mjestu nesrece utvrdeno je da je vozac traktora prirodnom smrcu preminuo nakon cega je traktor djelomicno izašao izvan makadamskog puta i završio u šikari.


   
I rovinjskim je vatrogascima, paralelno s policijom, dojavljeno da se izmedu mjesta Bubani i Sveti Martin prevrnuo traktor te da je nemoguce pronaci vozaca.

Vatrogasce su u Bubanima docekali mještani koji su ih usmjerili na makadamski put i šikaru u koju je traktor izletio. Vatrogasci su na mjestu vozaca uocili starijeg muškarca koji nije davao znakove života, a da bi došli do tijela morali su raskrciti šikaru.

U meduvremenu je do traktora vatrogasnim vozilom prebacena i ekipa rovinjske hitne medicinske pomoci. Nakon što je lijecnica ustanovila da je muškarac preminuo njegovo su tijelo vatrogasci uklonili s traktora i prenijeli ga na cistinu.


Podijeli: Facebook Twiter