Muškarac pao u more i preminuo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porecan D. R. preminuo je u srijedu oko 17.30 sati nakon što mu je najvjerojatnije pozlilo dok se šetao uz more na poreckoj Peškeri, gotovo u centru grada.

Porecan je naime sa šetnice pao u more, a u pomoc su mu odmah priskocila dvojica šetaca koja su se našla u blizini. Ni brzi dolazak hitne medicinske pomoci nije mu bio od pomoci. Od ocevica koji se kretao nekoliko desetaka metara iza njega saznali smo da se covjek samo srušio u more.

- Šetao sam i vidio ga ispred sebe. U jednom se trenutku jednostavno srušio i pao u more. Najvjerojatnije je udario glavom u kamen ili betonsku podlogu, ali odmah cim je pao dvojica su skocila i pokušala mu pomoci. Nedugo zatim došla je i hitna pomoc te vatrogasci. Ja se nisam dalje zadržavao jer ionako ne znam kako bih mogao pomoci nesretnom covjeku, ispricao nam je ocevidac.

Prema neslužbenim informacijama, vatrogasci su tijelo Porecana izvukli iz mora. Inace na dijelu šetnice s koje je Porecan pao nema zaštitne ograde.

Je li nesretni šetac preminuo jer mu je pozlilo ili pak od ozljeda koje je zadobio pri padu, bit ce poznato nakon policijskog ocevida.


Podijeli: Facebook Twiter