Muškarac izboden zbog plastičnih boca?

(D.ŠTIFANIĆ)
(D.ŠTIFANIĆ)

Zbog sumnje da je pokušao ubiti 40-godišnjaka iz Kutine, pulska policija je privela 39-godišnjaka iz Pule u nedjelju u večernjim satima. Naime, policija ga sumnjiči da je u nedjelju oko 9 sati, u Faverijskoj ulici u Puli, nakon kraćeg verbalnog sukoba, 40-godišnjem hrvatskom državljaninom oštrim predmetom nanio teške ozljede. Ozlijeđeni muškarac je nakon pružene medicinske pomoći na mjestu događaja, vozilom HMP prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

Policija nije navodila razlog sukoba, no prema izjavama koje smo dobili na terenu tijekom očevida, dvojica muškaraca se poznaju i navodno su se sukobila radi plastične ambalaže. Sukob između dvojice je izbio pored garaže, no jedna od stanarki koja nam je to kazala nije vidjela detalje, niti trenutak kada je 40-godišnjak ozlijeđen.

Vidjela je tek kraj, kada je ozlijeđeni muškarac zapomagao za pomoć. Poziv prema Hitnoj uputio je jedan od susjeda iz zgrade kada je čuo zapomaganje ozlijeđene osobe pored kontejnera. Na mjesto događaja je ubrzo došla medicinska pomoć te policija i zamjenik županijske državne odvjetnice Edi Putinja. Očito je policija ubrzo nakon događaja pronašla počinitelja te ga kriminalistički obradila, a nakon toga ga privela u pritvorsku jedinicu PU istarske. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter