Muška odijela pulskog dvojca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U galeriji Cvajner na Badnjak je održan party u povodu najave kolekcije muških odijela Tsunami koju su osmislili i ostvarili mladi Puljani - dizajnerica Anja Stehlik i Dragan Blažic. Uz prigodan domjenak, brojni su se gosti pocastili i cašicom razgovora u prijateljskoj atmosferi, a više o kolekciji doznali smo od dizajnerice.

- Poanta je fuzija klasicnog i modernog - odijela su od kašmira i pamuka, no podstavljena su likrom, materijalom koji se koristi i za kupace kostime. Likru sam izabrala jer je rastezljiv materijal koji zadržava tjelesnu temperaturu te je ugodan za nošenje, a na svakoj podstavi su ilustracije vezane uz sportski lifestyle, a koje smo ostvarili u suradnji s tri graficka dizajnera iz Hrvatske i Slovenije, kazala je Stehlik i dodala da su odijela siluete - odnosno odražavaju dinamiku ciljanog tržišta, a karbonsku dugmad, koja predstavlja snagu, izradio je Blažic.

- Katalog je osmišljen kao editorijal u suradnji sa sportašima. Vec smo suradivali s hokejašem Lukom Novoselom, a to planiramo i s drugim hrvatskim sportašima na nacin da svatko predstavlja svoj sport, rekla Stehlik i dodala da linija na tržište izlazi u sijecnju 2010., kada ce se održati modna revija u Zagrebu, a nakon toga u veljaci i u Londonu.


Podijeli: Facebook Twiter