Munchies Soundsystem pobjednici ShowClasha

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Munchies Soundsystem pobjednici su ShowClasha, natjecanja DJ-a koje je sinoć održano u Titovom parku u sklopu 11. Seasplash platforme.

Uz Munchies Soundsystem natjecali su se još PulaP Reggae Station, 808, Arboretum Kolektiv, Seasplash i Untied. Ovi zadnji su stigli do finala s Munchies Soundsystem no morali su biti diskvalificirani jer su pustili pjesmu koja je puštena prije toga u Clashu.

Događaj je bio zamišljen kao platforma za mlade i neafirmirane DJ-e i producente koji pokrivaju glazbene stilove bass scene, a svoje favorite do finala izabrala je publika pa je na kompjuteru mjerena njena glasnoća. Publika je na taj način trebala odabrati i pobjednika, no spomenuta diskvalifikacija je to preduhitrila te su Munchies Soundsystem osvojili pehar. Prije samog natjecanja publiku su zagrijali Vibrations Addict i Foreigners Everywhere In Dub.

U subotu u klubu Kotač u Rojcu, također u sklopu Seasplash platforme održan je program Roll your punk te su za ljubitelje punka pobrinuli pulski Kani Bastardi i Fakofbolan, Mašinko iz Zagreba te Bukanoise DJ set. (M. RADIĆ, snimio Daniel KIRŠIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter