MTV Adria seli na plaže

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovo ljeto MTV Adria u osvježenom vizualnom ruhu priprema dva dogadanja na dvjema jadranskim plažama - "MTV Clubbing Zone" održava se u klubu Papaya na plaži Zrce i u Jimmy Woo Clubu u Umagu u sklopu ATP Studena Croatia Opena.

Tom prigodom predstavili su svoje ljetne planove i novi vizualni dizajn u zagrebackom klubu Piranha uz prisustvo mnogih domacih, ali i nekih stranih celebrityja.



- "Moj MTV" je vec krcat novim spotovima! I oni koji prate naš program primijetili su sasvim novi izgled i dojam programa, s posve novim bojama, škakljivim naslovima i promocijama, kaže Ninoslav Jovanovic, glavni urednik MTV Adrije koja je "rodena" 2005. godine i prisutna je u BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.

- Naša je nova strategija približiti MTV svakome na lokalnoj razini, rekao je regionalni generalni direktor Tom Ehr na promociji kojoj su, medu ostalima, nazocili Massimo, Ivana Kindl, Marija Husar te bosanskohercegovacka grupa Regina cija je pjesma "Bistra voda" izazvala oduševljenje regije.


Podijeli: Facebook Twiter