MSU kulisa novog Massimovog spota

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nedavno otvoreni Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu poslužio je kao kulisa novog spota Massima Savica za pjesmu "Boje". Rijec je o još jednom singlu s posljednjeg Massimovog albuma "Sunce se ponovo rada" s kojeg je nekoliko pjesama vec dobro prihvaceno, poput dueta s Nenom Belanom "Zar više nema nas", "Indija", "Bilo gdje", "Traži me" i "Ljubav".

Pjesmu "Boje" autorski potpisuje Aljoša Šeric iz grupa Ramirez i Pavel. Spot za ovu pjesmu snimljen je sredinom prosinca u režiji Radislava Jovanova Gonza, netom nakon otvorenja MSU-a. Premijera spota održana je nedavno u emisiji Vip Music LP.



- Interijer MSU-a pokazao se idealnim buduci da nam je za pricu spota bio potreban hladan prostor. Radi se o jednom urbanom, gradskom spotu, kazao je Gonzo koji je za potrebe snimanja postao bubnjar Massimovog benda.

Ovo je prvi spot koji je snimljen u interijeru Muzeja suvremene umjetnosti. Slicnu je stvar Massimo napravio i prije nekoliko godina nakon preuredenja zagrebacke Džamije, odnosno Doma Hrvatskog društva likovnih umjetnika gdje je snimljen spot za pjesmu "Moj svijet". I tada je redatelj bio Gonzo.


Podijeli: Facebook Twiter