Mystic show: Ogroman šešir iznenadio prolaznike

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svi oni koji su tijekom jutarnjih sati prolazili raskrižjem ulica Fiorello La Guardia i Prvog maja u Rijeci, ostali su iznenađeni ogromnim šeširom koji je postavljen na jumbo plakatima. Pored toga, još je zanimljivija činjenica da iz šešira izlaze golubovi!

Ovo je jedan od nekoliko zanimljivih performansa koji će biti uprizoreni prije samog Mystic showa koji će se održati 11. svibnja u  Centru Zamet, a radi se o scenskom spektaklu baziranom na magiji i iluziji na kojemu će nastupiti četiri iluzionista i mađioničara: Andrej Škedel, Casper, Magic Albin i Stefano.

Upravo je Andrej Škedel za prolaznike izveo nekoliko zanimljivih trikova i na taj im način najavio samu manifestaciju.

Svatko od njih će sa svojim zanimljivim i atraktivnim točkama publici predstaviti sve čari magije i iluzije, a veliko finale večeri će biti velika iluzija koja još nikad nije izvedena na ovim prostorima. Radi se o water tank escapeu, odnosno bijegu iz spremnika vode u koji iluzionist ulazi zaključan lancima i okovima.

Ulaznice za ovaj spektakl moći će se kupiti od danas na svim prodajnim mjestima Eventima i u Dallas music shopu u Rijeci po cijeni od 70 kuna za tribine te 90 kuna i 120 kuna za parter.

Svi oni koji ulaznicu kupe u prvih deset dana prodaje, odnosno zaključno s petkom 25. travnjem i to u Dallas music shopu u Rijeci, imaju mogućnost da osvoje neke od zanimljivih nagrada koje su za njih pripremili organizatori, a to su: privatni tečaj magije i iluzije na kojemu će se sretni dobitnik moći upoznati s osnovama mađioničarstva i naučiti poneke trikove, Vip ulaznice, osvajanje Magic nastupa na kojemu će za dobitnika nagrade i njegovo društvo nastupiti sam mađioničar...

Kako je poručio organizator Vedran Babić iz Mystic Academyja, "u narednim tjednima nas očekuje još uzbudljivih i zanimljivih performansa". (V. BEGIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter