MSN.com u novom ruhu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pocetkom studenog Microsoft je najavio redizajn svoje stranice MSN.com, a nakon probnog perioda te brojnih izmjena nakon korisnickih sugestija, softverski div zapoceo je s implementacijom promjena.

Nažalost, jednako kao i mi, vjerojatno još uvijek ne vidite nove stranice na adresi MSN.com, no kako navode u Micrsoftu, tranzicija na novi izgled postupno ce se uvoditi korisnicima u nadolazecim tjednima.

Microsoft je od prošlogodišnje najave promijenio oko 30 razlicitih stavki MSN-a, a sve uvažavajuci oko 70.000 sugestija koje su mu korisnici tijekom probnog perioda uputili.

Osim samih kozmetickih promjena, koje su prilicno osvježenje i modernizacija u odnosu na dosadašnji izgled, MSN.com donosi znacajne novosti vezane uz trenutne svjetske trendove te integraciju s društvenim mrežama.

Korisnicima je tako omoguceno da na pocetnoj stranici prijavljujuci se koriste servise Windows Live, Facebook i Twitter, a prijavljujuci se na servis MSN.com mogu dodatno prilagodavati izgled pocetne stranice svojim željama.


Podijeli: Facebook Twiter