Mrtav muškarac pod kotačima Mercedesa koji je vozio Tony Cetinski

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tony Cetinski, jedan od najpopularnijih domaćih pjevača i najpoznatijih Rovinježa, skrivio je u petak u Pustoj ulici u Rovinju prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji muškarac. Kako neslužbeno saznajemo, preminuo je Ibrahim Kevljanin, kojeg Rovinježi znaju po nadimku Braco. Do nesreće je došlo oko 14 sati, kada je u uskoj uličici u samome centru Rovinja Cetinski svojim Mercedesom pulske registracije pregazio muškarca. 

Očevid koji je s rovinjskom policijom obavio zamjenik općinskog državnog odvjetnika Imanuel Basa trajao je satima, a jedno od ključnih pitanja koje je trebalo rasvijetliti je da li je muškarac već ležao na cesti u trenutku kada je Cetinski naišao u Mercedesu, ili je muškarac pao uslijed kontakta s automobilom, kao i je li možda već bio mrtav u trenutku kada je na njega naišlo vozilo. No, činjenica je da su morali intervenirati vatrogasci da bi podigli automobil pod čijim je prednjim kotačima ležao nesretnik.

Zamjenik Općinskog državnog odvjetnika Imanuel Basa nam je kasno poslijepodne kazao tek da je očevidom utvrđeno da je automobil udario u muškarca koji je preminuo na mjestu događaja. Basa nije precizirao je li prije nailaska automobila muškarac već ležao na kolniku ili je neposredno netom izašao iz obližnjeg lokala. 

Neposredno nakon nesreće, nedaleko od mjesta događaja zatekli smo Tonyjevog oca Mirka Cetinskog. Vidno potresen, rekao nam je da ne zna ništa službeno te da je uvjeren da se radi o nesretnom slučaju.

- Toni je u šoku. Kad je došao iza ugla, osjetio je da nešto "struže" ispod auta. Čovjek je ležao na cesti i očito ga nije vidio, a da li je već bio mrtav, zaista ne znam. Stvarno je nemoguće da je Tony na tom mjestu vozio brzo jer je ulica vrlo uska. O stradalome znam samo da se radi o nekom Braci, koji, kako sam čuo, skuplja i prodaje boce, i sve ono što zaradi potroši u obližnjem lokalu, rekao nam je potreseni Mirko Cetinski.

Tony Cetinski danas nije bio dostupan za komentar. Neposredno nakon nesreće odveden je na vađenje krvi i urina da bi se utvrdilo da li je bio pod utjecajem alkohola ili opijata, što je redovna procedura u ovakvim slučajevima. Na naše telefonske pozive nije odgovarao. (M. S.)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE


Podijeli: Facebook Twiter