Mrtav biciklist na cesti za aerodrom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Danas nešto prije 16 sati, na prometnici koja vodi prema pulskom aerodromu pronaden je mrtav biciklist. Na mjesto dogadaja upucena je policija i dežurna istražna sutkinja pulskog Županijskog suda Sena Midžic Putigna radi ocevida.

Sutkinja Midžic Putigna je naložila obdukciju nad tijelom bicikliste. Na koji je nacin došlo do nesrece, je li biciklisti pozlilo ili je pak pregažen za sada nije poznato. Istražitelji nisu htjeli davati izjave niti nagadati o mogucoj dinamici nesrece.

Špekulirati nije htio ni Marko Petkovic, nacelnik sektora policije. "Dobili smo dojavu da nepoznata osoba leži na cesti kod Zracne luke u 15.39 sati. Odmah je na mjesto dogadaja upucena policija a pozvana je i istražna sutkinja. Ocevidom nije utvrdeno je li biciklista stradao u prometnoj nesreci ili mu je pozlilo. Obdukcija tijela i vještecenje bicikla ce vjerujemo pokazati više. Na tijelu preminule nepoznate osobe nismo pronašli nikakve dokumente te je teško reci radi li se o turistu ili lokalnom mještanu", kazao je Petkovic.

Mrtvo tijelo je pronadeno na sredini ceste a bicikl nešto dalje na zelenoj površini. Neslužbeno doznajemo da se radi o muškarcu starom oko 50 godina. Cesta je za sav promet, zbog ocevida, bila zatvorena od 16.30 do 18.15 sati.


Podijeli: Facebook Twiter