Mr.Lee & IvaneSky večeras u Rojcu

Predsjednik Državnog stožera za spašavanje i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić (M. ANGELINI)
Predsjednik Državnog stožera za spašavanje i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić (M. ANGELINI)

Mr.Lee & IvaneSky održat će koncert u sklopu programa "Ljeto u Dnevnom" večeras s početkom u 22 sata u dvorištu Društvenog centra Rojc.

Bit će to premijerni pulski nastup projekta koji je nastao prije nekoliko desetljeća pod imenom Strukturne ptice, a prethodio je kasnijim inkarnacijama Let2 i Let3 te je u zadnjih nekoliko godina fermentirao u kazališnom i filmskom glazbeno-scenskom djelovanju Damira Martinovića Mrleta - Mr.Leea i Ivanke Mazurkijević - IvaneSky. Njihov album ''Colors'' glazbeni kritičari su ocijenili kao pravi konceptualni album koji može parirati izdanjima na internacionalnoj glazbenoj sceni. Glazba koju izvode MrLee & IvaneSky je nekonvencionalna i kao takva svoju publiku ima i u Hrvatskoj. 

Uz ovaj pokretački duo na live nastupima pridružuju se trojica sjajnih glazbenika, gitaristi Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), te bubnjar Ivan Bojčić Bin(Morso, Let3).

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 40 kuna mogu nabaviti u sustavu entrio.hr te u agenciji Activa Travel i Dnevnom boravku Rojca. Cijena ulaznice na dan koncerta bit će 50 kuna. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter