MP3 player bez tipaka

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Coby je odlucio podici jednostavnost MP3 playera na novu razinu. Model MP570 na prvi pogled nema nijednu tipku za upravljanje. Cobyjev MP570 MP3 player još uvijek nije u prodaji, a vec je privukao pažnju mnogih.

Korisnici koji drže do estetike ga hvale zbog jednostavna i oku ugodna dizajna, a oni tehnicki nastrojeni su zbunjeni, jer im nije jasno kako ga uopce pokrenuti. Fotografije novog MP3 playera ne pokazuju cak nijednu tipku koja bi poslužila barem za pokretanje i zaustavljanje reprodukcije glazbe. Vjerujemo da ce upravo ova zagonetnost podici zanimanje za Cobyjevim novim proizvodom.

Proizvodac navodi da MP570 ima memorijski kapacitet od dva gigabajta flash memorije koja se ne može proširiti memorijskim karticama, reproducira samo MP3 i WMA audio datoteke te ima internu punjivu bateriju dostatnu za tek pet sati reprodukcije. Nimalo revolucionarne specifikacije nece privuci pažnju tehnofila pa vjerujemo da Coby racuna iskljucivo na estetski dojam njihova novog MP3 playera. Datum pocetka prodaje i cijena su još uvijek nepoznati.


Podijeli: Facebook Twiter