Možete ozdraviti i kada izgubite nadu

Vanja Jekić, Barbara Belušić i Robi Juričić
Vanja Jekić, Barbara Belušić i Robi Juričić

Kolumnist Glasa Istre, bioenergetičar Dean Buić u nedjelju je u ugodnom ambijentu i uz glazbu u konobi pulskoj "Volaria" predstavio svoju knjigu "Zdravlje duše".

Knjiga je, zapravo, literarno svjedočanstvo njegovog dugogodišnjeg rada i liječenja alternativnim metodama koje obuhvaćaju bioenergiju, ispravljanje atlasa, hipnozu a sve je pokrepljeno svjedočanstvima pacijenata koji su njegovim metodama otklonili probleme s kralježnicom, ginekološke probleme, probleme s prostatom, sinusima, dijabetes, visoki tlak, kolesterol, liječenje neplodnosti i razne tegobe.

Susret na šetalištu Lungomare

O procesu nastajanja knjige urednica Monika Zamlić našalila se i rekla da je autor zahtjevan i da baš kao žena "ne zna što želi". Na to se nadovezao autor u svom karakterističnom duhovitom stilu i kazao da je on "propali roker" koji je, kada je shvatio da se može i želi baviti bioenergijom ostavio gitaru. Stoga je bilo zanimljivo otkriti odakle je sve to krenulo.

- I moj se pradjed bavio nečim sličnim. U srednjoj školi nije me zanimalo ništa nego ganjati žene i svirati gitaru. Jednom sam šetao Lungomareom i vidio stariju gospođu koje ma zaustavila i pitala zanima li me bioenergija, jer je osjetila da prštim od energije i dala mi adresu. Naravno, da sam to zanemario i s prijateljima se šalio na njenu opasku. No, kako malo spavam, jedno mi je jutro bilo dosadno te sam iz znatiželje nazvao gospođu i ona me poučila nekim stvarima. No, ni tada se nisam bavio time. Bioenergijom sam se počeo baviti tek kada sam sazrio, odnosno kada sam se oženio. Kažem to iz iskustva i preporuka je da se čovjek time počne baviti kada se smiri, kazao je Buić.

Svjedočanstva izlječenja

- Ja sam uz godine rada s nekoliko metoda stvorio neki svoj sustav. Primjerice, kada vidim da jedna metoda ne funkcionira, onda primjenjujem drugi. A u knjizi su imenom i prezimenom svjedočanstva mojih izlječenja. Zapravo, odgovori na sva pitanja koje ste ikada imali o metodama liječenja koje primjenjujem, nalaze se u ovoj knjizi koja je pisana vrlo jednostavnim načinom, tako da baš kao i bioenergija - bude u mogućnosti lako prodrijeti do svakog čovjeka. Možete ozdraviti i kada izgubite nadu, poručio je Dean Buić.

Promocija se pretvorila u pravo predblagdansko druženje uz "neku novu energiju" - Deana Bakića, Mlađu iz Ližnjana i Rudija. (L. BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter