Mourinho kažnjen zbog neprimjerenog ponašanja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Trener Chelsea Jose Mourinho kažnjen je zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici engleskog prvenstva protiv Cardiff Cityja, objavio je engleski nogometni savez (FA).

Mourinhu je sudac Anthony Taylor naredio da ode na tribine 20 minuta prije kraja subotnje utakmice između dva kluba jer je prosvjedovao nakon što ga je iznerviralo Cardiffova taktika odugovlačenja.

Mourinho je u ponedjeljak odbio promijeniti svoje stajalište. "Da sam gledao tu utakmicu i da sam za nju platio ulaznicu, brinulo bi me što je svaki put kada je lopta išla u aut ili kada je zaustavljena i naš ju je suparnik trebao vratiti u igru za to trebalo minimalno 21.5 sekundi", izjavio je Mourinho.

"To je gubljenje novca. Platite ulaznicu i svaki put kada je igra zaustavljena, morate čekati minutu? Kada pomnožite to s brojem koliko je puta igra zaustavljena... ispada da platite 90 minuta, a igru gledate 55 ili 60 minuta", dodao je.

Mourinho, kojeg čeka kazna, proveo je zadnjih 20 minuta utakmice koju je Chelsea dobio sa 4:1, sjedeći među gledateljima nakon što je izgubio strpljenje. (Hina/Reuters)

Podijeli: Facebook Twiter