Motovun Film Festival traži nezaposlene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Motovun Film Festival pokrenuo je novu inicijativu - natjecaj za Žiri nezaposlenih. Želeci da ovogodišnji sastav žirija bude odraz vremena u kojem se festival dogada, ove godine o nagradi ce odluciti tri osobe koje su posao izgubile u proteklih šest mjeseci, postavši viškom u vremenu krize.

Tri clana žirija odabrat ce se na temelju prijava zainteresiranih koje je moguce poslati na adresu [email protected]

Prijava mora ukljucivati biografiju i podatke o gubitku zaposlenja. Organizatori ce organizirati smještaj u Motovunu, a clanovi žirija dužni su odgledati filmove u konkurenciji i donijeti zajednicku odluku. Odabrani kandidati biti ce zamoljeni da predoce dokumente koji potvrduju da gubitkom zaposlenja odgovaraju propozicijama ovog poziva. Prijave se primaju do 13. srpnja.

Kao i proteklih, i ove je godine moguce poslati prijave za studentsku akreditaciju. Pravila su ostala manje više ista, osim što je broj studentskih akreditacija ove godine nešto manji.

Pravo na prijavu za studentsku akreditaciju imaju svi studenti hrvatskih sveucilišta. Broj akreditacija ogranicen je na 60, a natjecaj traje do ispunjenja kvote ili najkasnije do 20. srpnja. Akreditacija omogucuje ulaz na sve projekcije za koje je ostalo slobodnih mjesta. Formular za studentsku akreditaciju može se ispuniti na internet stranicama Motovun Film Festivala.

Motovunski festival iz godine u godinu stvaraju i volonteri, a kao i svake godine i ove je bilo puno više prijava nego volonterskih mjesta pa ce se tako od 338 prijavljenih ekipi festivala pridružiti nešto više od 50 volontera.


Podijeli: Facebook Twiter