Motovun camping i pulska Stoja dobitnik specijalne nagrade

 Pasquale Zaffina predaje nagradu Igoru Legoviću
Pasquale Zaffina predaje nagradu Igoru Legoviću

Igor Legović, direktor motovunskog hotela "Kaštel" u sklopu kojeg djeluje i "Motovun camping", primio je u Carrari na "Fiera Al aria aperta" specijalnu nagradu za izvanrednu kvalitetu i suradnju s talijanskim udruženjem kampista A.C.T.I. (Associazioen Campeggiatori turistici d'Italia). Ovo udruženje okuplja 30.000 članova koji su ujedno i članovi F.I.C.C. svjetske organizacije kamperista. Osim kamp odmorišta Motovun, ovo vrijedno priznanje dobio je i kamp Stoja za veliku pomoć i dobru organizaciju prihvata kamperista u Puli. Iduće godine u lipnju ove će udruge organizirati rally koji će se dijelom održavati u Motovunu, a djelom u Puli u kampu 
Stoja, doznajemo od Jerka Sladoljeva iz porečkog Top Camping Poreč i jednog od najcjenjenijih poznavatelja camping turizma u Hrvatskoj. 
 
A.C.T.I. je započeo EU projekt povezivanja svih kamper odmorišta Italije i Hrvatske koji, kao partner koordinira Top Camping iz Poreča, kaže Sladoljev. "Ovo je doista veliko priznanje za naš rad", kaže Legović. Dodajući kako njihovo kamp odmorište posjećuje veliki broj Talijana, ali da nije ni sanjao da su toliko oduševljeni Istrom, Motovunom i njihovim kamp odmorištem. "Lijepo je primiti nagradu iza koje stoji zadovoljstvo desetaka tisuća ljudi. To je samo potvrda da smo na dobrom putu, kojim ćemo se nastaviti razvijati", kaže Legović. (M. RIMANIĆ) 
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter