Motoristi Kseniji Rajko urucili 10 tisuca kn

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

S cekom na deset tisuca kuna, skupljenih tijekom humanitarnog koncerta u Porecu ove nedjelje, delegacija Moto-kluba Parentivm posjetila je ovih dana 38-godišnju Kseniju Rajko iz Višnjana, oboljelu od rijetke bolesti ledne moždine.

Podsjetimo, ona 5. studenog odlazi u Peking na drugo presadivanje maticnih stanica, s odredenim izgledima da bi nakon toga mogla ponovno stati na noge. Razloga za optimizam ima jer joj je prvi zahvat u Pekingu pred dvije godine donio poboljšanje: dotad gotovo nepokretna, sada se služi rukama te je mogla nakratko iz kreveta sjesti u kolica.

Motoristi Parentivma inace su kroz tri godine u više akcija skupili cak 80 tisuca kuna za lijecenje ove majke dvoje djece pa nije bilo dvojbe da je rijec o posebno dragim gostima obitelji Rajko, koja im je od srca zahvalila i za ovaj dar.

- MK Parentivm joj je i ovaj put poželio sve najbolje, da operacija prode što bolje, premda, kako smo saznali, kineski lijecnici odbijaju govoriti o postocima i šansama da Ksenija ponovno prohoda. Mi joj svejedno želimo svu srecu, navodi Marina Petretti iz ovog moto-kluba.


Podijeli: Facebook Twiter