Motociklist poginuo u sudaru s automobilom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U stravicnoj prometnoj nesreci kod mjesta Cvitani oko 17.30 sati u sudaru s automobilom poginuo je motociklist.

Prema neslužbenim informacijama, nesreca se dogodila kada je motociklist na "hondi" pulskih oznaka iz smjera Motovuna prema Kicaru kod mjesta Cvitani naletio na automobil "renault laguna" rijeckih oznaka koji mu je oduzeo prednost.



Naime, automobil je izlazio na cestu s prednošcu prolaska u trenutku kada je naletio motociklist. Motociklist je prema svemu sudeci kocio i proklizio te prednjim djelom udario u prednju lijevu bocnu stranu automobila i zajedno s motociklom pao na kolnik. Motociklist je poginuo na mjestu nesrece.

Policija je zatvorila cestu Kicar – Motovun radi obavljanja ocevida, a skupio se veci broj mještana koji su s nevjericom i zgražanjem promatrali poginulog vozaca motocikla. Na mjesto nesrece izašla je i dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Puli Sena Midžic Putigna. Više informacija po okoncanju policijskog ocevida.

Ovo je 28 žrtva u prometu na istarskim cestama ove godine, a treca u posljednjih pet dana. Naime, u petak je kod Dubrove poginuo motociklist, zatim je u nedjelju ujutro kod Škatara poginuo 18-godišnjak.


Podijeli: Facebook Twiter