Motociklist lakše ozlijeden

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Doznajemo da je u prometnoj nesreci koja se dogodila sinoc oko 20.30 sati u Vrsaru vozac motocikla «aprilia 125», 21-godišnji G. L. iz Vrsara, lakše ozlijeden. Vozilom Hitne pomoci prevezen je u pulsku Opcu bolnicu gdje je ustanovljeno da su ozljede lakše, te je ubrzo pušten kuci.

Nesreca se dogodila kada je vozacica, 71-godišnja B. U. M. iz Zagreba, upravljajuci "mazdom demio» Obalom maršala Tita na raskrižju za parkiralište pored restorana Saline skrenula preko suprotnog kolnickog traka ne obrativši pozornost na vozila s prednošcu prolaska. U tom je trenutku na nju naletio mladic na «apriliji» i iako je pokušao izbjeci sudar, udario je bocnom stranom u zadnju desnu stranu automobila te pao na kolnik.

Policija je na mjestu nesrece obavila ocevid, a cesta je bila zatvorena za sav promet. Mnoštvo ljudi okupilo se na mjestu nesrece te sa zanimanjem pratilo rad policije. Tijekom ocevida utvrdeno je da motociklu nisu bile tehnicki ispravne gume te da je vozac njime upravljao bez zaštitne kacige i bez dozvole. Protiv oboje vozaca slijede prekršajne prijave prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, doznajemo iz policije.


Podijeli: Facebook Twiter