Motocikli u vrhunskoj "obuci"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nagli razvoj voznih karakteristika i povecanje snage cestovnih motocikala uvjetovao je adekvatan odgovor proizvodaca guma u tom segmentu. Tako smo svjedoci da svi respektabilni proizvodaci involviraju u svoje proizvode znanja stecena na utrkama GP i SBK serija pa i mi, obicni smrtnici, imamo mogucnost uživati u hi-tech rješenjima kojima su se do nedavno mogli koristiti samo Valentino Rossi i njegovi odabrani kolege.
Jedan od tih proizvodaca je i Bridgestone koji je nedavno svojim uvoznicima i distributerima te novinarima predstavio paletu pneumatika zadnje generacije namijenjene trkacim, sportskim i cestovnim motociklima visokih performansi, a zašto je, naravno, odabrana grobnicka ljepotica.



U cjelodnevnom druženju gosti s pozivnicama iz Hrvatske i ostalih država iz našeg okruženja, prvenstveno Austrije, Slovenije i BiH mogli su uživati u vožnji grobnickom stazom, druženjima, strucnim konzultacijama Bridgestone timova. Event je organiziran na nacin da pozvani voze svoje motocikle koji su morali biti za tu prigodu "obuveni" u Bridgestoneove proizvode. Novinarima koji prate tu tematiku omoguceno je zadovoljstvo da testiraju RC 8, uzdanicu u super sportskoj klasi austrijskog proizvodaca motocikala KTM.
I na kraju mala kritika Bridgestoneu kao organizatoru: tog dana na Grobniku izostao je jedan vrlo atraktivni dio scenografije ovakvih oktanskih dogadanja, a to su, naravno, oskudno odjevene ljepotice u ulozi hostesa pa je tako i autor ovih redaka ostao zakinut za zadovoljstvo da citateljima, pomocu objektiva, posluži poneku poslasticu.


Podijeli: Facebook Twiter