Moto susret Staaarih rokera u Stella Marisu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Umag, tocnije kamp u Stella Marisu, i ove ce godine ugostiti jednu od najvecih manifestacija na ovim prostorima - moto susret u organizaciji lokalnog moto kluba Staaari rokeri koji ce se održati od cetvrtka do nedjelje.

Bit ce to 11. izdanje ovog susreta, poznatog diljem Europe, koji ce ponovno okupiti niz poznatih rock grupa i, kao i svake godine, prikupljati humanitarnu pomoc. U zadnjih deset godina Staaari rokeri donirali su više od 400 tisuca kuna, pa ce se i ove godine naknadno odluciti, uvijek u suradnji s Gradom Umagom, kome ce prikupljena sredstva biti urucena.

Program pocinje u cetvrtak vodenim obilaskom okolice Umaga i renomiranih vinskih podruma, nakon cega slijedi party dobrodošlice na kojem ce nastupiti grupe Under Constructon i No problem band. Popodnevni obilazak vinara i degustacije predvidene su i u petak, kada službeno pocinje žešci dio glazbenog programa i to od 20 sati. Najavljeni su bendovi Mala škola rocka, Depression band, Manntra, Padre i kao glavne zvijezde Goran Bare i Majke.

Subotu ce obilježiti mimohod bikera po Umagu i okolici koji ce startati u 15.30 sati, nakon cega ce se svi vratiti natrag u kamp na popularne moto igre. Koncerti pocinju u 20 sati a nastupat ce grupe Versus, Padre, Opca opasnost, Metallica real tribute i No problem band. U kasnim nocnim satima bit ce i nezaobilazni erotic show. Nece manjkati ni drugih atrakcija, poput sajma motoristicke opreme, tatoo i fire showa i drugog.

Kamp u Stella Marisu vec je otvoren za bikere kojima je ulaz besplatan, a na raspolaganju su i obližnja apartmanska naselja u kojima gosti mogu dobiti komotniji smještaj po povoljnim cijenama i tako pocetak tjedna iskoristiti za upoznavanje istarskog poluotoka. Pokrovitelji ove najvece umaške manifestacije su Grad i Turisticka zajednica Umaga te tvrtke Sol Melia i Istraturist. (T. KOCIJANCIC)


Podijeli: Facebook Twiter