Most traži premijersko mjesto za Prgometa?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Most nezavisnih lista će u pregovorima za formiranje buduće vlade tražiti premijersko mjesto za jednog od svojih lidera Dragu Prgometa, a o tome kao i o platformi za pregovore od podneva u četiri oka razgovaraju Božo Petrov i sam Prgomet, doznaje Hina iz izvora bliskih vrhu stranke.

Nakon sastanka dvojice lidera održat će se i sjednica Nacionalnog vijeća no kako se može neslužbeno čuti iz stranke izjava neće biti "sve dok se ne izabere Papa i pusti dim".

Kada će to biti još se ne zna.

Most je na parlamentarnim izborima osvojio 19 mandata i najpoželjnija su "politička udavača"  za obje velike koalicije – Hrvatska raste i Domoljubnu koaliciju, s obzirom da se bez Mosta neće moći formirati vlada.

Nekadašnji zamjenik predsjednika HDZ-a Drago Prgomet jutros je u medijima tek potvrdio da će se danas održati sjednica Vijeća, ali je odbio govoriti o odlukama koje bi se na njoj  mogle donijeti.

"Podvući ćemo crtu pod ovu pobjedu, spremni smo preuzeti odgovornost za vođenje države. Razgovarat ćemo samo s onima koji su spremni preuzeti odgovornost i provesti promjene", poručio je Prgomet. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter