Most: Kovačić nije više šef zastupničkog kluba

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Omiški gradonačelnik Ivan Kovačić više nije šef Mostovog zastupničkog kluba, potvrđeno je u četvrtak Hini iz Mosta, no tko će ga na tom mjestu naslijediti, ne može se još službeno doznati.

Slobodna Dalmacija objavila je kako je Kovačić jutros podnio ostavku na tu dužnost.

"U ponedjeljak sam objavio odluku o svojem osobnom prekidu suradnje s HDZ-om. Mislim da je svakom jasno da nakon toga ne mogu biti predstavnik nijednog drugog zastupnika osim samog sebe. Pa tako više ne mogu biti ni predsjednik kluba zastupnika Mosta. Nije pravo pojedinca, pa ni moje, uvjetovati drugima da ruše Vladu. I još nešto, molim da napamet ne nagađate kako sam ovo s nekima dogovorio i kako je to samo nečiji spin", navodi se u njegovoj izjavi Slobodnoj Dalmaciji.

Čelnik Mosta Božo Petrov ranije jutros, na pitanje novinara u Hrvatskom saboru, je li Kovačić i dalje šef njihovog kluba nije odgovorio poručivši tek: "Ja ovim putem pozdravljam gospodina Kovačića i on ostaje čvrsto uz Most".

Omiški gradonačelnik Ivan Kovačić nedavno je burno reagirao na izbor Ivana Škaričića na čelno mjesto omiškog HDZ-a poručivši kako je, što se njega tiče, dalja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini završena. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter