Most: HDZ nam je partner, ali pokušaju li nas "usisati" - dižemo ruke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Most nezavisnih lista u božićnoj poruci građanima Hrvatske istaknuo je kako će Božić 2015. ostati zapamćen -  po prvi puta u Hrvatskoj imamo nestanačkog mandatara, respektabilnog čovjeka, biznismena, a hrvatske građane pozvao je da budu podrška, te naglasio kako se sada ide u bitku za reforme i promjene.

- Božić 2015. će zasigurno ostati zapamćen kako u Hrvatskoj, tako i u glavama i srcima petaestorice zastupnika MOST-a nezavisnih lista, njihovih obitelji i prijatelja, objavio je Most u božićnoj poruci objavljenoj na službenom Facebooku.

- Nasred smo oceana, a morski psi nam se približavaju. Koalicija Hrvatska raste nam nikada neće zaboraviti jer smo im uništili priliku da produže četverogodišnji nerad. Jedan dio javnosti nas gađa kamenjem jer se osjeća prevarenim, a naš trenutni partner u sporazumu o reformskoj Vladi, Domoljubna koalicija, zasigurno ... nas smatra Mostom za dolazak na vlast. Nismo naivni ni slijepi. Samo trebamo vremena. Sada nam je Domoljubna koalicija partner. Za sada. Pokušaju li nas 'usisati' - dižemo ruke od svega, naveli su iz Mosta.. 

Ističu i kako su se nakon debakla s Hrvatskom raste, lomili oko novih izbora. Ali, dodaju, treba biti realan: završili bismo opet u istoj pat poziciji. Ovo nam je bila jedina prilika za promjenu. Naglašavaju i kako su dobili prvu bitku.

- Imamo nestranačkog stručnjaka koji zna upravljati velikim sustavima. Sva lica koja godinama gledamo na političkoj sceni više ne predstavljaju našu državu. Predstavlja je respektabilan čovjek, biznismen koji će, ako zna zaraditi za sebe, znati zaraditi i za Hrvatsku. Naravno, budno ga pratimo. A sada idemo u bitku broj dva: reforme i promjene. Nećemo dopustiti uhljebljivanje i kriminal. Nećemo dopustiti ista lica na čelima ključnih resora", naveli su iz Mosta. 

Birače i hrvatske građane zamolili su "za strpljenje"

- Uvrede koje smo dobili zadnjih tjedana, vjerujemo, nisu izgovorene ni mnogim poznatim pljačkašima naše države. Dajte nam vremena, budite nam podrška. Po prvi puta imamo novu situaciju u Hrvatskoj. Pustite nas da se dokažemo. Želimo vam miran i blagoslovljen Božić! I ne zaboravite, nismo vam mi ukrali Božić. Kradu nam ga dvadeset godina. A mi vam ga, stručnim i nestranačkim mandatarom pokušavamo - vratiti.  Baš zato, sretan Božić, objavio je na Badnjak Most nezavisnih lista na Facebooku.


Podijeli: Facebook Twiter